Mijn favorieten

Diensten

GRATIS WAARDE BEPALING:

-Bel of email ons voor de voorwaarden.

VERKOOP:
Met Belle Makelaardij bent u zo verkocht! (Niet allen u maar ook uw huis natuurlijk! ;-))
Deeldiensten zijn ook mogelijk.


AANKOOP:
Wij helpen u graag bij aankoop van of zoeken naar uw nieuwe droomhuis of passende woning.
Ook bij aankoop zijn deeldiensten mogelijk

HUUR en VERHUUR:
Wij bemiddelen graag voor u bij de huur en/of verhuur van uw woning.

TAXATIE:
Taxateur is ingeschreven in de register: VastgoedCert (tevens is onze taxateur NWWI taxateur.)
- Taxatie en vallidatie (NWWI) taxaties (op aanvraag).
- Taxatie woning.

- Taxatie grond of nieuwbouwprojecten.

ANDERE PRODUCTEN EN DIENSTEN:
- Advies.
- Onteigeningsadvies en/of taxaties prijzen op aanvraag. 
- Beheerwerkzaamheden.
- Onteigening taxatie of advies.
- WOZ taxatie of advies.
- Waardebepalingen.
- WOZ advies.

----------------------------------------------------
Kies voor Belle Makelaardij!

NO RISK CLAUSULE
U kunt uw huis bij ons verkopen/kopen met de No Risk Clausule. U vindt deze vermelding bij de deelnemende woning op funda.
Voor de koper het volgende:

Als u een huis koopt voordat u uw eigen huis heeft verkocht, bezit u enige tijd twee huizen. Als deze periode te lang duurt, kan dat financieel nare gevolgen hebben. In dat geval is het wellicht verstandig in overleg met de verkopende partij de NVM No-Risk clausule in uw koopcontract op te nemen. Daarmee kunt u uw aankoop ontbinden, mocht de verkoop van uw huidige huis onverhoopt lang duren. Vraag ons om meer informatie.

 


5 vragen over de NVM No-Risk Clausule

Als u een huis koopt voordat u uw eigen huis heeft verkocht, bezit u enige tijd twee huizen. Als deze periode te lang duurt, kan dat financieel nare gevolgen hebben. In dat geval is het wellicht verstandig in overleg met de verkopende partij de NVM No-Risk clausule in uw koopcontract op te nemen. 

1. Wat houdt de No-Risk clausule precies in?
De koper van je woning neemt als extra ontbindende voorwaarde op in de koopakte, dat de aankoop van je woning alleen doorgaat als de verkoop van zijn eigen woning binnen een bepaalde termijn is gerealiseerd. Lukt dat, pas dan is de aankoop van de woning definitief. Lukt dat niet. dan heeft de koper volgens de koopovereenkomst het recht de koop te ontbinden. De No-Risk clausule is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het voorbehouw van financiering of een bouwtechnische keuring.

2. Wat is het doel van de No-Risk clausule?
Er is een grote groep mensen die wil verhuizen, maar door de roerige tijden eerst de eigen koopwoning wil verkopen. Deze groep mensen zal door het opnemen van de No-Risk clausule eerder overgaan tot aankoop van een nieuwe woning, omdat er ruimte wordt gecreëerd om de eigen woning te verkopen.

3. Tot wanneer duurt de ontbindende voorwaarde?
De ontbindende voorwaarde duurt zolang als partijen overeenkomen. Deze periode zal per situatie en per onderhandeling verschillen. Denkbaar zijn perioden tussen de 2 en 6 maanden. Omdat het koopcontract 'contractsvrijheid' biedt is alles bespreekbaar. Na het verlopen van de afgesproken termijn is de koop definitief.

4. Wat gebeurt er in de tussentijd dat de ontbindende voorwaarde verloopt?
Zolang de No-Risk clausule van kracht is, blijft de woning te koop staan. Bezichtigingen gaan gewoon door, waarbij wordt vermeld dat er een koopakte is getekend met de No-Risk clausule. Op het moment dat er zich een betere kandidaat aandient, kan worden overgaan tot verkoop aan deze nieuwe kandidaat. Wanneer de koopakte met partij 2 is getekend en de bedenktijd van 3 dagen verstreken is, krijgt partij 1 nog de gelegenheid de koop definitief te maken door de No-Risk clausule te laten vervallen. Als partij 1 de clausule niet laat vervallen, wordt partij 2 koper van je woning

5. Wat is het voordeel bij de No-Risk clausule?

Als verkoper heb je de zekerheid dat de woning tegen bepaalde voorwaarden is verkocht (zoals verkoopprijs en aanvaardingsdatum). Omdat de woning gedurende de No-Risk clausule te koop blijft aangeboden krijgen andere kopers ook nog een kans.


Boven genoemde prijzen zijn excl. 21 % BTW. en onderhevig aan wijzigingen.